Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs - Dé Nova Learning (2024)

Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs - Dé Nova Learning (1)

Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs - Dé Nova Learning (2)

Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs - Dé Nova Learning (3)

Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs - Dé Nova Learning (4)

Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs - Dé Nova Learning (5)

Opdrachten

Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs

  • Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht
  • 28 uur per week
  • Start: Begin schooljaar 2024
  • Duur: 1 jaar
  • Deadline: 13-06-2024

Reageer nu!

Opdrachtgever: ROC Midden Nederland

Het onderwijs bij ROC Midden Nederland draait om de beroepspraktijk, het échte werk. Daarom werken wij, en onze studenten, intensief samen met mooie organisaties aan belangrijke vraagstukken in onze regio. Van de energietransitie tot een vitalere samenleving. Al even divers als ons onderwijs, zijn de mensen die je bij ons tegenkomt. Denkers, dromers, doeners. Vol ambitie, of juist nog zoekende. Waar je ook vandaan komt en waar je ook naartoe wil, wij staan achter je.

Met onze colleges en diversiteit aan opleidingen is ROC Midden Nederland een afspiegeling van de maatschappij. Elke student brengt eigen levenservaring en een unieke set van talenten, kennis en vaardigheden mee. Daarom streven wij naar een divers personeelsbestand op het gebied van talenten, leeftijd, hobby’s, afkomst, karakter, voorkeuren, geloof en ervaring zodat wij samen kunnen bijdragen aan het succesvol opleiden en ontwikkelen van onze studenten.

Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent en gestimuleerd in de ontwikkeling van je talent. Of je nou bij ons studeert, of werkt. Als geen ander weten we dat voor ontwikkeling ruimte nodig is. Ruimte om te proberen, ruimte voor frisse ideeën en nieuwe initiatieven. Bij ROC Midden Nederland krijg je die ruimte. Daarom gebeuren er bij ons iedere dag zo veel mooie dingen, groot en klein.

De Opdracht

De vraag naar flexibilisering binnen het onderwijs is groot en vandaar dat dit één van de strategische speerpunten is van ROC MN. In de afgelopen vier jaar is er al veel gebeurd, denk hierbij aan maatwerk in de vorm van leerarrangementen, innovatieprojecten die direct bijdragen aan flexibel onderwijs en ROC-brede kennisdeling en samenwerking op dit thema.

Als Onderwijskundig Programmamanager speel jij een cruciale rol in de activiteiten die we in de komende jaren willen realiseren binnen ROC Midden Nederland. Om deze beweging verder tot stand te brengen is er een viertal deelprojecten opgesteld, ieder deelproject heeft een eigen projectleider. Jij geeft sturing aan de projectleiders, zowel op de inhoud als op het proces. De deelprojecten zijn:

  • Verder ontwikkelen van onderwijsstandaarden voor de ontwikkeling van flexibele leerpaden;
  • Verder ontwikkelen van een doorlopende lijn van validering, toetsing en afsluiting met behulp van ‘Anders verantwoorden’;
  • Doorontwikkeling van de ondersteuning van flexibel onderwijs door herziening en aansluiting projectplan Passende ondersteuningsstructuur;
  • Faciliteren van het lerend vermogen tussen onderwijsteams en tussen diensten en onderwijs over de inrichting van Flexibel Onderwijs.

Als Onderwijskundig Programmamanager zorg jij voor het totaaloverzicht. Met jouw kennis op het gebied van flexibel onderwijs ben je zowel onderwijskundig als projectmatig betrokken bij de vier deelprojecten. Jij zorgt dat de voortgang van de projecten wordt bewaakt en deadlines worden behaald. Je hebt een verbindende functie om ervoor te zorgen dat de samenwerking en inhoudelijke afstemming tussen de dienstafdelingen Onderwijs & Innovatie, DOS, ICT & Informatiemanagement en het onderwijs optimaal is.

De onderwijsdirecteuren van de Tech Campus en het Gezondheidszorg College Utrecht zijn namens het directieteam van ROC MN portefeuillehouders. Zij vormen samen met de dienstdirecteuren van Onderwijs & Innovatie en DOS, ICT & Informatiemanagement de stuurgroep.

Jij bent...

…een verbinder. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van flexibel onderwijs breng jij strategische plannen naar executie. Je weet contacten te leggen, de verbinding te zoeken en het onderwijs aan te haken. Daarnaast ben je resultaatgericht, beschik je over een onderzoekende houding en kan je goed het overzicht, de voortgang en de samenhang van de verschillende activiteiten bewaken. Je bent communicatief sterk en kan makkelijk schakelen van strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Eisen

Je beschikt over:

  • Academisch werk- en denkniveau met een relevante masteropleiding;
  • Aantoonbare ervaring als onderwijskundige binnen beroepsonderwijs, bij voorkeur in het mbo;
  • Aantoonbare ervaring met Flexibilisering van het onderwijs, bij voorkeur in het mbo;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van programmamanagement.

Wat krijg je ervoor terug?

Een dynamische werkomgeving en de kans om een essentiële rol te spelen op het gebied van flexibel onderwijs. Samen met je betrokken collega’s ga je voor het succes van onze studenten, de makers van de samenleving!

Daarnaast zijn er goede mogelijkheden en voorzieningen om hybride te kunnen werken.

Interesse in deze opdracht?

Reageer direct.

"*" geeft vereiste velden aan

Projectadviseur Visieleren

Opdrachtgever: VNG
Locatie: Den Haag, Hybride
Tijd: Max 16 uur per week
Start: 08-07-2024
Duur: Tot 31-12-2024
Deadline: 24-06-2024

Lees verder »

Trainer/coach Studentendienstverlening

Opdrachtgever: MBO Amersfoort
Locatie: Amersfoort
Tijd: 24 uur per week
Start: 01-09-2024
Duur: 12 maanden
Deadline: 14-06-2024

Lees verder »

Vakspecialist Digitaal Onderwijs

Opdrachtgever: NIPV
Locatie: Arnhem
Tijd: 32 uur per week
Start: 01-07-2024
Duur: tot 20-12-2024
Deadline: 14-06-2024 – 12:00 uur

Lees verder »

Onderwijskundig Programmamanager flexibel onderwijs - Dé Nova Learning (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 5776

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.